"Mit tehetünk Önért?"

Márkagyártóként a MAICO Ventilatoren évek óta a vevőorientáltságra és átfogó, kompetens szolgáltatásra fókuszál.
Ajánlatunk: Telefonos felvilágosítás technikai problémák esetén, a felhasználóra szabott megoldás javaslatok kidolgozása, ajánlatok/projektek kidolgozása stb.

Vissza

Seminare/Webinare
Wissen ist der Schlüssel zu Erfolg

Informationen zu unserem umfassenden Seminar-Programm finden Sie hier:

CAD könyvtár

A MAICO 3D-CAD könyvtára

A CAD adatok elengedhetetlen információt jelentenek tervezők és szerkesztők számára. A MAICO Ventilatoren átfogó adatbázist állít rendelkezésre számos szellőztetési megoldáshoz és támogatja Önt mindennapi munkájában.

Sok axiál-, radiál- csatorna-, cső- és tetőventilátort, valamint számos komponenst állítunk rendelkezésre a legtöbb szokásos fájlformátumban, mint dxf, dwg, step vagy igs.

Megjegyzés:

A lehívható 3D-CAD-rajzokon csak azok a külső méretek találhatók, amelyek a termék méretrajzán is megtalálhatók. A többi méret nem mindig felel meg a méretaránynak. A CAD adatok méretei nem mindig érvényesek.
Az érvényes méreteket kérjük, kérje meg a MAICO-tól.

Iskolai szellőztetés

A MAICO friss szelet hoz iskolákba

Aki jó teljesítményt szeretne elérni, annak szüksége van mély légzetvételre is! Az egészséges levegő az optimális tanulási- és oktatási körülmények alapkövetelményének számít. Speciális iskola szellőztető technológiáink segítségével, a külön ezen célból kifejlesztett szellőztető rendszerekkel osztálytermek és iskolai helyiségek be- és elszívásához, a tanulók és tanárok kiváló eredményeket érhetnek el.

A friss levegő a kellemes közérzetet nagy fokon befolyásolja. Az oxigéntartalmat főként magas forgalmú helyiségekben, ahol sok személy tartózkodik egyidőben, kell folyamatosan felfrissíteni. Főként olyankor, ha csak ritkán lesz szellőztetve, pl. a szünetekben ablaknyitással, az oxigén gyorsan átváltozik CO2-re. A levegő megnövekedett CO2 tartalma következtében csökken a koncentrációképesség, fáradtság és gyakori fejfájások lépnek fel. Annak érdekében, hogy minden nap fittek legyenek a tanulók és a komplex tanulóanyagot könnyebben felfogják, mindegyik helyiségben friss és egészséges levegőre van szükség. Mindegy, hogy osztálytermek vagy tanári szobák, iskolakonyha vagy WC, magas teljesítményű szellőztetéssel optimális tanulási- és tanítási körülmények érhetőek el.

Részletes információk iskolák szellőztetéséhez itt találhatók.

Jegyzetlap
Érdeklődés
Termék összehasonlítás
A jegyzék segítségével a kívánt termékek központilag összegyűjthetők. A jegyzék korlátlanul megváltoztatható. Megváltoztathatja a termékek mennyiségét és helyzetét, visszatérhet a termékek oldalára, letöltheti a termékek adatlapját, törölhet egyes pozíciókat valamint a termékeket opcionális jelöléssel is elláthatja. A jegyzéket helyben eltárolhatja számítógépén és későbbi időpontban további változtatásokhoz ismét előhívhatja. A kész jegyzékkel letöltheti végül az összes mentett termék ismertető szövegét, valamint összeállíthat egy érdeklődést ill. összehasonlíthatja a termékeket.
Kivál. Terméktípus Név Cikkszám PDF Választék Listázott ár* (EUR) Mennyiség Kívánságra Teljes bruttó összeg (EUR)
Nincsenek termékek a jegyzéken
Jegyzéket a helyi számítógépre menteni
Jegyzéket a helyi számítógépről betölteni

Keresés

Itt termékeket, dokumentumokat, tartalomjegyzéket stb. kereshet.

Weboldalunk sütiket használ az optimális kiszolgálás érdekében. Az oldal további használatával hozzájárul a sütik használatához.

Impresszum Adatvédelem